Viking interactive

GÖLPARK KONAKLARI TEMELİ ATILDI

Projeleriyle Bursa’ya değer katan UMİ İnşaat, yeni yatırımını İnegöl’e yaptı.İnovatif projelerine bir yenisini daha ekleyen UMİ İnşaat, İnegöl’ün yeni cazibe merkezi Alanyurt’ta hayata geçirmeyi planladığı Gölpark Konakları’nın temelini attı.

Projeleriyle Bursa’ya değer katan UMİ İnşaat, yeni yatırımını İnegöl’e yaptı.İnovatif projelerine bir yenisini daha ekleyen UMİ İnşaat, İnegöl’ün yeni cazibe merkezi Alanyurt’ta hayata geçirmeyi planladığı Gölpark Konakları’nın temelini attı. Planlama aşamasındaki titiz çalışma süreçleri sonrasında Alanyurt’ta 33 bin 495 metrekare inşaat alanında, 24 bin metrekare arazi içinde, 6 blok 128 daire olarak planlanan Gölpark Konakları, İnegöl’de yeni bir dünyanın kapılarını açmaya hazırlanıyor.

Projede ihtiyaca göre, 3+1, 4+1 ile 4+2 dubleks ve 5+2 dubleks olarak planlanan konaklar, 12 bin metrekare yeşil alanın içinde yer alıyor. Yeşili, maviyle buluşturacak projede; 530 metrekare açık havuz ve 200 metrekare kapalı havuzun yaz ve kış ayları boyunca hizmet vermesi planlanıyor. Sosyal aktivite binası içinde fitness salonu, bilardo, masa tenisi, sauna, jakuzi, HD Dev Ekran TV Salonu, toplantı salonu, soyunma odaları, çocuk kulübü yer alıyor. Site içerisinde 7/24 kapalı devre kayıt yapabilir gece görüşlü kamera düzeneği ile güvenlik sağlanırken, site içerisinde dahili görüşme imkanı da bulunuyor. 3 ayrı uydu sistemi alıcısıyla tüm evlerde ve odalarda uydu yayını imkanı da mevcut. Site içinde araçların park edebileceği otopark alanları da kolaylık sağlıyor.

Maksimum konfor koşulları göz önünde tutularak hazırlanan projede, insan sağlığına zarar vermeyen malzeme kullanımı ile tasarlanan Gölpark Konakları, enerji verimliliği yüksek yapıları aile yaşamıyla birleştiriyor.

Yenilikçi düşünce yapısıyla sektöre ışık tutan projelere imza atan UMİ İnşaat, Gölpark Konakları ile İnegöl’de yeni bir yaşam biçimine imza atıyor.