Mavi ile yeşil Deniz Kabuğu'nda kucaklaştı

Doğa ile barışık lüks konutlar üreten Umi İnşaat, bu kez denizin mavisi ile zeytin bağlarının yeşilini kucaklaştırdı. Mudanya Aydınpınar'daki Deniz Kabuğu Evleri, 'ayrıcalıklı bir yaşam seçeneği' ile alıcı bekliyor.

'Yeni bir dünya, yeni bir yaşam' sloganıyla 1997 yılında kurulan ve Dikencik Country 1, Dikencik Country 2, Heybeli Konakları, İnegöl Gölpark Konakları gibi projelerle lüks konut inşaatında yenilikçi yaklaşımıyla kendi tarzını yaratan Umi İnşaat, şimdi de Mudanya'da Deniz Kabuğu Evleri'ni hayata geçiriyor.

Umi İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Özcan, her projede çarpık kentleşmenin insan yaşamına getirdiği olumsuz etkileri ortadan kaldıran yeni yaşam alanları yarattıklarını ve şehir gürültüsünün yerini kuş seslerinin aldığı, doğa ile barışık lüks konutlar ürettiklerini anlattı.

17 BİN METREKARE ALANA

Bu kez denizin mavisi ile zeytin bağlarının yeşilini kucaklaştıran bir yaşam seçeneği yarattıklarını dile getiren Özcan, ''Bursa'nın denize açılan en güzel kapısı olan ve uçsuz bucaksız mavisi, tarihi konakları, tatlı bir huzur estiren poyrazı, sakin ve telaşsız haliyle büyükşehirlerin gürültüsünden bunalanların sığınağı olan Mudanya'nın Aydınpınar bölgesinde yapılan Deniz Kabuğu Evleri, toplam 17 bin 200 metrekare alan üzerine inşa ediliyor'' dedi.

AYRICALIKLI YAŞAM SEÇENEĞİ

Özcan, 7 blok ve tamamı deniz manzarasına hakim 168 dairenin yeraldığı projenin konforulu evleri, 7 bin 800 metrekarelik yeşil alanları, sosyal tesisi, açık ve kapalı yüzme havuzları, 7/24 güvenliği, açık ve kapalı otoparkları, yürüyüş yolları, çocuk oyun alanı ve daha bir çok imkanıyla ayrıcalıklı bir yaşam seçeneği sunduğunu vurguladı.

Yüksek kalitede, özel tasarımlı, akıllı ev sistemleriyle donatılan konutlar yaratırken çevrenin korunmasına, insan sağlığına zarar vermeyen malzeme kullanımına ve enerji verimliliği yüksek yapılar üretmeye özen gösterdiklerinin altını çizen Uğur Özcan, bugüne kadar yüzlerce kişiyi evsahibi yaptıklarına işaret etti.

ŞEHİR MERKEZİNE 15 DAKİKA

Özcan, Deniz Kabuğu Evleri'nin lokasyon avantajına dikkat çekerek, dinginlik ve doğayla baş başa bir huzur vadeden projenin, aynı zamanda şehir merkezine 15 dakika, İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) ve Bursa Deniz Otobüsleri'ne (BUDO) 10'ar dakika uzaklıkta olması nedeniyle, sosyal hareketlilik ile dinginliği bir arada sunduğunu kaydetti.

Mudanya'ya yeni bir yaşam merkezi kazandıran projede 2+1'den 6+2 dubleks daire seçeneklerine kadar herkesin ihtiyacına göre plan alternatifleri bulunduğunu vurgulayan Uğur Özcan, Mudanya Deniz Kabuğu Evleri'nin yanı sıra Çeşme'de yapımı devam eden Villa Serra Evleri'nin de satışına başlandığını söyledi.